Online inschrijven

Vanaf nu kan u ook online inschrijven voor tal van onze modules en opleidingen bij PCVO Groeipunt Ninove, Zottegem en Oudenaarde!

Niet al onze opleidingen staan open voor online inschrijven omdat voor sommige opleidingen instapvoorwaarden van toepassing zijn.

Natuurlijk kan u ook nog altijd via het secretariaat in onze vestigingen te Ninove, Zottegem en Oudenaarde inschrijven. Indien u in aanmerking komt voor verminderd inschrijvingstarief of u wenst te betalen met opleidingscheques, dan moet u ook inschrijven via het secretariaat.

 

online inschrijvenOnline inschrijven

STAPPENPLAN

online inschrijven

STAP 1: klik op de link

KLik op Online inschrijven of klik bij een opleiding naar keuze op schrijf in.

STAP 2: registreren

Bij uw allereerste aanmelding moet u zich eerst registreren. U doet dit aan de hand van uw rijksregisternummer en het e-mailadres dat u bij eerdere inschrijvingen gebruikte in PCVO Groeipunt.

Nieuwe cursisten dienen hier de cursistenfiche nog in te vullen.

STAP 3: bevestigen

Na registratie ontvangt u een e-mail om de registratie te bevestigen en vervolgens kan u zich aanmelden om verder online in te schrijven voor de gekozen cursus.

STAP 4: betalen

Betaling gebeurt door middel van beveiligde betaalomgeving (Worldline diensten, Visa, bancontact, maestro, mastercard, V pay)

Administratie

Bij uw eerste lesmoment zal u nog uw inschrijvingsformulier ontvangen om te handtekenen. Dit gebeurt via uw leerkracht.

Formulieren betaald educatief verlof (indien van toepassing voor de opleiding) kan u eveneens via de leerkracht aanvragen.

VOLWASSENENONDERWIJS
zowel overdag als 's avonds